DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G.

DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 746.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -109.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. verkoopt

DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 25 € 746.000

Type woningen die DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
43%
tussenwoning
29%
galerijflat
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G.

Wat kost DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. actief?

+

DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. actief?

+

DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 746.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan DE LA HAYE MAKELAARDIJ O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!