De Graaf Makelaars & Taxateurs

De Graaf Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Graaf Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Graaf Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Graaf Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Graaf Makelaars & Taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Graaf Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 195.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De Graaf Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar De Graaf Makelaars & Taxateurs verkoopt

De Graaf Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Graaf Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Graaf Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 2 € 195.000

Type woningen die De Graaf Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Graaf Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Graaf Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Graaf Makelaars & Taxateurs

Wat kost De Graaf Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Graaf Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Graaf Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.000 en de € 1.500.

Waar is De Graaf Makelaars & Taxateurs actief?

+

De Graaf Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is De Graaf Makelaars & Taxateurs actief?

+

De Graaf Makelaars & Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Graaf Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 195.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan De Graaf Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!