Consten Vastgoed

Consten Vastgoed is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Consten Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Consten Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Consten Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Consten Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 283.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
  • Aantal transacties 77
Meer informatie over Consten Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Consten Vastgoed verkoopt

Consten Vastgoed is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Consten Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Consten Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 42 € 273.000
Kerkrade 9 € 247.000
Voerendaal 9 € 367.000
Hoensbroek 5 € 218.000
Landgraaf 5 € 255.000

Type woningen die Consten Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Consten Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Consten Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
26%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
11%
portiekwoning
5%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Consten Vastgoed

Wat kost Consten Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Consten Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Consten Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Consten Vastgoed actief?

+

Consten Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Hoensbroek en Landgraaf.

In welk prijssegment is Consten Vastgoed actief?

+

Consten Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Consten Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 283.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Consten Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!