Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs

Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs is een makelaar gevestigd in Scherpenzeel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Scherpenzeel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 15
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs verkoopt

Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs is het meeste actief in Scherpenzeel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Scherpenzeel 3 € 387.000
Amersfoort 1 € 300.000
Renswoude 1 € 393.000
Boskoop 1 € 485.000
Woudenberg 1 € 725.000

Type woningen die Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
33%
tussenwoning
33%
galerijflat
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs

Wat kost Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs actief?

+

Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Scherpenzeel, Amersfoort, Renswoude, Boskoop en Woudenberg.

In welk prijssegment is Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs actief?

+

Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Scherpenzeel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Scherpenzeel en vergelijkbaar is aan Blaauwendraad Makelaars, voor uw beste prijs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!