Benno Pel Makelaar & Taxateur

Benno Pel Makelaar & Taxateur is een makelaar gevestigd in Doorwerth. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Benno Pel Makelaar & Taxateur hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Benno Pel Makelaar & Taxateur is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doorwerth en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Benno Pel Makelaar & Taxateur. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Benno Pel Makelaar & Taxateur zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Benno Pel Makelaar & Taxateur in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 134.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Benno Pel Makelaar & Taxateur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Benno Pel Makelaar & Taxateur verkoopt

Benno Pel Makelaar & Taxateur is het meeste actief in Doorwerth. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Benno Pel Makelaar & Taxateur woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Benno Pel Makelaar & Taxateur ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 4 € 291.000
Doorwerth 2 € 415.000
Heveadorp 1 € 475.000

Type woningen die Benno Pel Makelaar & Taxateur verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Benno Pel Makelaar & Taxateur diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Benno Pel Makelaar & Taxateur het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
tussenwoning
33%
hoekwoning
17%
maisonnette
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Benno Pel Makelaar & Taxateur

Wat kost Benno Pel Makelaar & Taxateur bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Benno Pel Makelaar & Taxateur voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Benno Pel Makelaar & Taxateur je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Benno Pel Makelaar & Taxateur actief?

+

Benno Pel Makelaar & Taxateur heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Doorwerth en Heveadorp.

In welk prijssegment is Benno Pel Makelaar & Taxateur actief?

+

Benno Pel Makelaar & Taxateur is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Benno Pel Makelaar & Taxateur actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doorwerth

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doorwerth en vergelijkbaar is aan Benno Pel Makelaar & Taxateur. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!