Beleef Wonen met Jacqueline

Beleef Wonen met Jacqueline is een makelaar gevestigd in Wierden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beleef Wonen met Jacqueline hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Beleef Wonen met Jacqueline is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wierden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beleef Wonen met Jacqueline. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Beleef Wonen met Jacqueline zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Beleef Wonen met Jacqueline in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -192.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Beleef Wonen met Jacqueline
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beleef Wonen met Jacqueline verkoopt

Beleef Wonen met Jacqueline is het meeste actief in Wierden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beleef Wonen met Jacqueline woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beleef Wonen met Jacqueline ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wierden 3 € 333.000
Almelo 2 € 195.000
Vriezenveen 2 € 379.000
Daarlerveen 2 € 344.000
Rijssen 1 € 300.000

Type woningen die Beleef Wonen met Jacqueline verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beleef Wonen met Jacqueline diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beleef Wonen met Jacqueline het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
hoekwoning
13%
portiekwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beleef Wonen met Jacqueline

Wat kost Beleef Wonen met Jacqueline bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beleef Wonen met Jacqueline voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beleef Wonen met Jacqueline je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Beleef Wonen met Jacqueline actief?

+

Beleef Wonen met Jacqueline heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wierden, Almelo, Vriezenveen, Daarlerveen en Rijssen.

In welk prijssegment is Beleef Wonen met Jacqueline actief?

+

Beleef Wonen met Jacqueline is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beleef Wonen met Jacqueline actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wierden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wierden en vergelijkbaar is aan Beleef Wonen met Jacqueline. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!