Bakker Advies

Bakker Advies is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker Advies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bakker Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Bakker Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bakker Advies verkoopt

Bakker Advies is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 7 € 404.000
Ridderkerk 2 € 251.000
Zwijndrecht 1 € 360.000
Tilburg 1 € 310.000
Papendrecht 1 € 335.000

Type woningen die Bakker Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker Advies het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
portiekwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
bovenwoning
10%
galerijflat
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker Advies

Wat kost Bakker Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bakker Advies actief?

+

Bakker Advies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Tilburg en Papendrecht.

In welk prijssegment is Bakker Advies actief?

+

Bakker Advies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 361.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Bakker Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!