076 Makelaardij

076 Makelaardij is een makelaar gevestigd in Etten-Leur. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 076 Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. 076 Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Etten-Leur en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 076 Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 076 Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -66.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over 076 Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar 076 Makelaardij verkoopt

076 Makelaardij is het meeste actief in Etten-Leur. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 076 Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 076 Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Etten-Leur 35 € 384.000

Type woningen die 076 Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 076 Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 076 Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
2 onder 1 kapwoning
17%
eindwoning
6%
galerijflat
6%
hoekwoning
6%
portiekwoning
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 076 Makelaardij

Wat kost 076 Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 076 Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 076 Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is 076 Makelaardij actief?

+

076 Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Etten-Leur.

In welk prijssegment is 076 Makelaardij actief?

+

076 Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 076 Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Etten-Leur

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Etten-Leur en vergelijkbaar is aan 076 Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!