Op zoek naar een verkoopmakelaar in Rotterdam?

Vergelijk eerst de makelaars en kom in contact met de beste verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar nodig in Rotterdam?

Bij de verkoop van je huis ben je op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Rotterdam. Omdat er in Rotterdam honderden verkoopmakelaars zijn is de vraag, hoe kan je de beste verkoopmakelaar vinden in Rotterdam? Om deze reden helpen wij om de keuze eenvoudiger te maken. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij verkoopmakelaars in Rotterdam op basis van jouw voorkeuren. Het is tenslotte een belangrijke keuze welke verkoopmakelaar je kiest, omdat de makelaar verantwoordelijk is voor de verkoop van je huis.

Bij Juiste Makelaar vul je als eerste de check hierboven in. Daarna vergelijken wij de beste verkoopmakelaars in Rotterdam voor jou. Vervolgens ontvang je een e-mail met de geselecteerde verkoopmakelaars. Om de beste verkoopmakelaar voor jou te kiezen, nemen deze verkoopmakelaars contact met je op. Het is mogelijk om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken met deze geselecteerde verkoopmakelaars te maken. Tot slot is de keuze om de verkoopmakelaar te kiezen aan jou.

Verkoopmakelaar kiezen in Rotterdam

In ieder stadsdeel in Rotterdam hebben wij de beste verkoopmakelaar voor jou beschikbaar. Juiste Makelaar maakt het makkelijker om de beste verkoopmakelaar te kiezen doordat wij gebruik maken van ons vooraf bepaalde selectieproces. Hierdoor hoef je niet alle verkoopmakelaars in Rotterdam langs te gaan om de beste verkoopmakelaar voor jou te vinden.

Wat doet Juiste Makelaar voor jou?

Wij maken de keuze voor om een verkoopmakelaar te kiezen makkelijker. Aan de hand van ons vooraf bepaalde selectieproces selecteren wij een aantal verkoopmakelaars die het beste bij jou passen. Omdat deze geselecteerde verkoopmakelaars allen ervaring hebben met het verkopen van huizen in jou buurt in Rotterdam, is de kans op een succesvolle verkoop zeer hoog. Daarnaast bespaar je veel tijd, omdat Juiste Makelaar een deel van het werk uit handen neemt. Wij houden rekening met aspecten die essentieel zijn bij het kiezen van de beste verkoopmakelaar voor jou. Een aantal belangrijke aspecten die wij meenemen zijn:

  • De geselecteerde verkoopmakelaars hebben allen ervaring in jouw buurt in Rotterdam.
  • De aangesloten verkoopmakelaarskantoren zijn individueel geverifieerd door een medewerker van Juiste Makelaar.

Kosten van een verkoopmakelaar

De kosten van verschillende verkoopmakelaars lopen sterk uiteen. Maar op welke aspecten moet je letten tijdens het vergelijken van verschillende verkoopmakelaars in Rotterdam? Hier benoemen wij een aantal punten waarmee je de kosten van verschillende verkoopmakelaars met elkaar kan vergelijken.

  • Allereerst wat is het verkooppercentage wat de verkoopmakelaar vraagt?
  • Wat krijg je voor deze prijs? Controleer of er bijkomende kosten zijn zoals bij een Open-Huis, milieu-informatie, brochures, advertentiekosten of een bouwkundig rapport.
  • Wanneer moet je betalen? Het verschilt per verkoopmakelaar wanneer je moet betalen. Het kan voorkomen dat je al gedurende het verkoopproces een percentage moet betalen. Ga na wat je betaalt op het moment dat de verkoop is afgerond of wanneer het niet lukt.
  • Is het bedrag inclusief of exclusief btw, dit kan verschillen per verkoopmakelaar. Wees dus zeker dat je dezelfde kosten vergelijkt.
  • Zijn er intrekkingskosten die je moet betalen wanneer je het huis uit de verkoop laat halen?

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.