Makelaar in Rotterdam Prins Alexander

Start gratis de vergelijking en ontdek welke makelaar het beste bij je past

Makelaars in Prins Alexander

In Prins Alexander zelf zijn niet enorm veel makelaars gevestigd. De meeste makelaars die actief zijn in het stadsdeel van Rotterdam komen dan ook van buiten Prins Alexander vandaan, dit hoeft dan ook niet als een nadeel gezien te worden. Doordat de makelaars hier erg actief zijn, kennen zij juist veel woningen en komen ze er ook vaker.

Makelaar vergelijken in Prins Alexander

Doordat in Prins Alexander zelf niet veel makelaars gevestigd zijn, maar wel vele actief zijn. Is nog essentiëler om een makelaar te zoeken waarvan je weet wie bij je past. Bij Juiste Makelaar vergelijken wij geheel gratis en vrijblijvend alle actieve makelaars in Prins Alexander. Dit doen wij door onze jaren ervaring en de vele mensen die wij eerder hebben kunnen helpen aan een makelaar. Mocht je nou een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of een taxatie nodig hebben? Bij Juiste Makelaar helpen wij graag.

Wonen in Prins Alexander

Het stadsdeel Prins Alexander, is de laatste jaren door een stroomversnelling gegaan, door krappe woningmarkt stijgt de vraag naar woningen, in Prins Alexander zijn woningen momenteel niet aan te slepen in de acht wijken die het stadsdeel kent. Het dan is ook meest oostelijke stadsdeel van Rotterdam met bestuurscommissiegebied.

Meest populaire makelaar van Rotterdam Prins Alexander

Op zoek naar de populairste makelaar van Prins Alexander? Juiste Makelaar zocht het voor je uit. De ranking laat de meest verkopende makelaars zien. Het aantal transacties geeft aan hoeveel consumenten vertrouwen hebben in de makelaar. De verkoopsnelheid laat zien of de makelaar sneller dan gemiddeld een woning verkoopt. Dit geeft aan dat de makelaar proactief bezig is met de verkoop van jouw woning. Wanneer dit boven of onder de gemiddelde vraagprijs is, kun je een keuze maken of dit past bij je eigen woning. Bij een hoger of lager segment hoort ook een andere makelaar in Rotterdam Prins Alexander. Benieuwd welke makelaar bij jou adres en voorkeuren het beste past? Vul dan de tool in en de makelaar expert helpt je verder.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Van Herk Makelaardij


?????


– 12,9%


# 2


 Ruseler Makelaars


?????


+ 4,9%


# 3


 Van der Panne | Qualis NVM Makelaars


?????


+ 26,6%


# 4


 Voorberg NVM Makelaars


?????


+ 22,4%


# 5


 Ooms Makelaars


?????


18,0%


# 6


 HMJ Makelaardij


?????


– 27,8%


# 7


 Kettner Makelaardij NVM


?????


+ 6,1%


# 8


 Woongoed Makelaars


?????


– 20,8%


# 9


 Corpowonen


?????


– 38,5%


# 10


 De Kok Makelaars Makelaar


?????


– 16,9%


Tips om verkoopmakelaars te vergelijken

Allereerst een aantal tips waarop te letten wanneer je gesprekken hebt met verschillende makelaars. Hierbij gaat het erom wat je zelf van de diverse makelaars vindt. Bereid goed voor wat je wilt weten om zo de beste vergelijking te maken. Vraag hoe de makelaar het huis gaat presenteren en via welk platform. Zo kom je erachter wat voor een netwerk de makelaar gebruikt en hoe groot dit netwerk is. Op welke vraagprijs schat de makelaar het huis in en is hier een goede onderbouwing voor? En als laatste punt, heb je een goede klik met de makelaar? Je gevoel is het belangrijkste punt, wanneer je geen goed gevoel hebt valt die makelaar af.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.