Makelaar Rotterdam Noord: Vergelijk eerst lokale makelaars

Vul gratis je voorkeuren in en kom in contact met de meest geschikte makelaars!

Makelaar Rotterdam Noord

Rotterdam Noord is op het moment één van de populairste stadsdelen van Rotterdam, de woningprijzen zijn hier de laatste jaren enorm gestegen. Door de populariteit van Noord is het woningaanbod, schaars geworden binnen bepaalde prijsklasse. Vaak vissen de huizenzoekers te vaak naast het net in en proberen de huizenverkopers het uiterste uit de woning te krijgen. Doordat het stadsdeel zo gewild is, word het steeds belangrijk om een makelaar in in te schakelen. De makelaars kennen tenslotte alle woningen en weten exact wat er speelt binnen in de huizenmarkt, zo kunnen zij ten alle tijden het uiterste eruit halen zodat eraan het einde van de streep alleen maar winnaars zijn.

Makelaars vergelijking in Rotterdam Noord

Voordat de keuze valt voor een geschikte makelaar binnen Rotterdam Noord, is het altijd cruciaal om eerst te kijken wie nou echt bij je past. Dat kan eenvoudig door eerst de vergelijking van Juiste Makelaar te gebruiken, zo weet je overtuigd dat jij de beste makelaar hebt gekozen die bij je past!

Hoe werkt het?

Als de aanvraag bij ons is ingediend, zal één van onze specialist telefonisch contact met je opnemen om de mensen te bespreken, wanneer dit besproken is en ingevoerd in het systeem, zullen wij je in contact brengen met twee makelaars. De Makelaars nemen uiteindelijk ook contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Nadat dit allemaal heeft plaatsgevonden bepaal je zelf met welke van de twee makelaars je de best klik hebt.

Populairste makelaar van Rotterdam Noord

Op zoek naar de meest populaire makelaar van Rotterdam Noord? Dan is dit een handig lijstje. Juiste Makelaar zocht uit welke makelaars de meeste woningen hebben verkocht het afgelopen jaar. Zo is er gekeken naar het aantal woningtransacties per makelaarskantoor in Rotterdam Noord. Wanneer je dit combineert met de gemiddelde verkoopsnelheid en het verschil ten opzichte van de gemiddelde vraagprijs, heb je een goed beeld welke makelaar goed werk levert in de wijk. Uiteraard is de wijk Rotterdam Noord groot, dus zal er nog steeds verschil in zitten per straat en buurt. Wil je hier advies over? Vul dan de tool in en de makelaar expert helpt je persoonlijk aan de beste makelaar voor jou.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Voorberg NVM Makelaars


???


– 11,5%


# 2


 vandeVijver Makelaardij


????


– 6,4%


# 3


 MAARTENMakelaardij


?????


+ 0,9%


# 4


 Blijdorp Makelaardij


????


– 16,8%


# 5


 Ooms Makelaars


???


17,2%


# 6


 Woonvisie Makelaars


?????


– 12,6%


# 7


 Baljon makelaars


?????


+ 17,0%


# 8


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


+ 44,5%


# 9


 J.J. van Oosten Makelaardij | Baerz & Co


?????


+ 4,5%


# 10


 Corpowonen


????


– 33,0%


Snelste makelaar in Rotterdam Noord

Een snelle makelaar in Noord zorgt ervoor dat wanneer je besluit je woning te verkopen, je woning ook daadwerkelijk snel verkocht is. Op die manier kun je snel schakelen en weet je waar je aan toe bent. Vervolgens kun je kijken in welk prijssegment jou woning in te schatten is. De gemiddelde vraagprijs is het gemiddelde van woningen in Rotterdam Noord. Daarnaast weet je wanneer een makelaar een goede ranking heeft voor het aantal transacties dat dit ook een bekende makelaar is. Wil je advies welke makelaar het beste is bij jou in de buurt en straat? Vul dan je gegevens in!

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 3


 MAARTENMakelaardij


?????


+ 0,9%


# 6


 Woonvisie Makelaars


?????


– 12,6%


# 7


 Baljon makelaars


?????


+ 17,0%


# 8


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


+ 44,5%


# 9


 J.J. van Oosten Makelaardij | Baerz & Co


?????


+ 4,6%


# 11


 Kettner Makelaardij NVM


?????


+ 11,3%


# 12


 Vogelenzang de Jong Makelaars B.V.


?????


+ 4,7%


# 14


 Max Makelaars


?????


– 23,0%


# 16


 Velthaak & Keijzer


?????


– 10,7%


# 17


 Huysvisie. makelaar anno nu.


?????


-14,0%


Wonen in Rotterdam Noord

In Rotterdam Noord staan veel vooroorlogse huizen. Mede dankzij deze stijlvolle huizen is Noord erg populair. Er is genoeg vermaak in de buurt, zoals het Vroesenpark en Diergaarde Blijdorp. In deze rustige, groene omgeving is het ideaal wonen voor jonge gezinnen. In deze hippe buurt vind je de Rotterdamse volkswijken naast de hippe buurten. Rotterdam Noord is in de afgelopen jaren veel nieuwe restaurants en bars rijker geworden. De oude industriële gebouwen zijn omgetoverd tot hippe hotspots.
Noord heeft zich bewezen als de creatieve broedplek in Rotterdam. Zoals bij de oude spoorlijn nabij treinstation Noord zijn eet- en drinklocaties in combinatie met hippe winkels. Bij de Hofbogen begint de buurt het Oude Noorden. Deze wijk staat bekend om de mix tussen het volkse en het hippe. Hierdoor krijg je een mooie combinatie van verschillende leeftijden en culturen.

> Meer lezen over huis verkopen in Rotterdam

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.