Makelaar Rotterdam IJsselmonde: Vergelijk direct makelaars

Vul gratis je voorkeuren in en kom in contact met de meest geschikte makelaars!

Tips om verkoopmakelaars te vergelijken

Allereerst een aantal tips waarop te letten wanneer je gesprekken hebt met verschillende makelaars. Hierbij gaat het erom wat je zelf van de diverse makelaars vindt. Bereid goed voor wat je wilt weten om zo de beste vergelijking te maken. Vraag hoe de makelaar het huis gaat presenteren en via welk platform. Zo kom je erachter wat voor een netwerk de makelaar gebruikt en hoe groot dit netwerk is. Op welke vraagprijs schat de makelaar het huis in en is hier een goede onderbouwing voor? En als laatste punt, heb je een goede klik met de makelaar? Je gevoel is het belangrijkste punt, wanneer je geen goed gevoel hebt valt die makelaar af.

De meest verkopende makelaar in Rotterdam IJsselmonde

Op zoek naar een geschikte makelaar maar geen idee welke makelaar in Rotterdam IJsselmonde geschikt is bij jou in de straat? Om een goed beeld te geven van makelaars die actief zijn in de wijk, is er een ranking gemaakt van het aantal woning verkopen. Op deze manier weet je welke makelaar veel verkoopt, of de gemiddelde verkoopsnelheid naar wens is en of de vraagprijs boven of onder het gemiddelde van IJsselmonde is. Een makelaar die onder gemiddelde vraagprijs in Rotterdam IJsselmonde verkoopt, zit in een segment waar een hoge doorloopsnelheid is. Dit maakt de kans op veel verkopen in een jaar een stuk hoger dan bij een hogere vraagprijs.
De ranking van makelaars is een goede inschatting, maar geeft natuurlijk te weinig info om te bepalen welke makelaar geschikt is bij jou in de straat. Wil je weten welke makelaar het beste bij jou past in Rotterdam IJsselmonde? Vul dan direct de tool op de site!

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Zuidstad Makelaars


???


– 13,5%


# 2


 Woonvisie NVM Makelaars


??


– 0,2%


# 3


 Corpowonen


???


– 19,8%


# 4


 Van der Wiel Makelaardij & Taxaties


???


+ 7,0%


# 5


 Schildtvoorde NVM Makelaardij


???


14,2%


# 6


 Ooms Makelaars


??


– 0,1%


# 7


 RE/MAX Makelaarsgroep


?


+ 36,2%


# 8


 RE/MAX Totaal Makelaars


????


+ 2,9%


# 9


 Van Herk Makelaardij


???


+ 24,2%


# 10


 De Gratis Makelaar


????


– 17,0%


Snelste makelaar van Rotterdam IJsselmonde

Een snel verkopende makelaar zorgt ervoor dat je woning snel verkocht is. Een risico is of dit voor de hoogste verkoopprijs gebeurd. Echter is de verkoopsnelheid een goede graadmeter voor de makelaar in Rotterdam IJsselmonde om aan te tonen dat diegene er bovenop zit. De proactieve houding van een makelaar is een van de belangrijkste aspecten hoe je een goede makelaar kunt herkennen. Wanneer je een goede makelaar zoekt, probeer dan een goede combinatie van de verschillende aspecten te maken. Liever persoonlijk advies? Vul de tool in en onze makelaar expert helpt je verder.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 11


 MAARTENMakelaardij


?????


+ 46,4%


# 17


 Lokkerbol NVM Makelaardij Rotterdam


?????


+ 37,9%


# 8


 RE/MAX Totaal Makelaars


????


+ 2,9%


# 10


 De Gratis Makelaar


????


– 17,0%


# 13


 Makelaarsland


????


+ 32,0%


# 18


 van Driel Makelaardij


????


– 8,7%


# 1


 Zuidstad Makelaars


???


– 13,5%


# 3


 Corpowonen


???


– 19,8%


# 4


 Van der Wiel Makelaardij & Taxaties


???


+ 7,0%


# 5


 Schildtvoorde NVM Makelaardij


???


-14,2%


Wonen in Rotterdam IJsselmonde

De groene voortuin van de stad, zo kan je Rotterdam IJsselmonde ook wel noemen. Een ander mooi kenmerk zijn de inwoners van IJsselmonde. De mensen die hier wonen willen voor geen goud verhuizen naar een ander deel van de stad. Dit maakt het werk van de aankoopmakelaar dan ook altijd een serieuze uitdaging in IJsselmonde. Door de liefde voor de wijk is er altijd wat te doen op deze manier zorgt iedereen goed voor elkaar. Aan de noordkant van IJsselmonde vind je voetbalstadion De Kuip, terwijl het Maasstad Ziekenhuis centraal is gelegen. Daarnaast zijn er genoeg stadsparken te vinden waar je heerlijk kunt sporten, wandelen en ontspannen. Het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar door de verschillende mogelijkheden van het Openbare Vervoer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.