Huis verkopen met een verkoopmakelaar in Rotterdam

Weet waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een geschikte verkoopmakelaar in Rotterdam

Huis verkopen met verkoopmakelaar Rotterdam

In het onderstaande artikel lees je hoe een verkoopmakelaar in Rotterdam je kan helpen met de verkoop van je huis. Veel mensen besteden te weinig aandacht aan de zoektocht naar een goede verkoopmakelaar. Het grootste nadeel wanneer een verkoopmakelaar niet goed presteert, is dat je een lagere verkoopprijs krijgt bij de verkoop. Terwijl het verschil in een makelaar in Rotterdam slechts honderden euro’s is, zal het verschil bij een slechte verkoop duizenden euro’s schelen. Een goede verkoopmakelaar in Rotterdam kan helpen om je huis zo goed mogelijk te verkopen en het beste bod eruit te slepen. Echter is de keuze voor een goede verkoopmakelaar lastiger.

Je huis verkopen of verhuren?

Voor veel mensen is de beslissing om hun huis te verkopen of te verhuren een grote beslissing. Het kan vooral moeilijk zijn voor mensen die in Rotterdam wonen, maar willen verhuizen naar een rustigere regio. Het verhuren van je oude woning in Rotterdam kan financieel interessant zijn, maar bedenk ook vooral wat de valkuilen zijn ten opzichte van de verkoop van je huis.

Op basis van hun ervaring, kunnen zij je vertellen of nu een goed moment is om je huis ver kopen of juist aan te houden om te verhuren. De verkoopmakelaar kan een financieel plaatje opstellen om te bekijken wat de beste financiële optie is, zodat je een verstandige keuze kunt maken.

Verkopen Huis: Hoe verkoopmakelaar in Rotterdam kiezen?

Je huis verkopen, maar hoe ga je überhaupt een geschikte verkoopmakelaar kiezen? Dit is een vraag die niet alleen belangrijk is in Rotterdam, maar in heel Nederland. Echter is het zo dat Rotterdam zo groot is dat er verschillende verkoopmakelaars actief zijn in ieder deel van de stad. Daarom is het verstandig om rekening te houden met de volgende punten voordat je één kiest om je huis verkopen:

  • Wat is de prijsklasse van de huizen die de verkoopmakelaar verkoopt?
  • Hoeveel huizen verkoopt de verkoopmakelaar in jouw Rotterdamse buurt?
  • Hoe worden de huizen gepresenteerd?
  • Komt de verkoopmakelaar positief en gedreven over, dit bepaalt natuurlijk direct hoe actief de makelaar is om je huis te verkopen;
  • Heeft de verkoopmakelaar nog potentiële kopers op de wachtlijst?

Huis verkopen is de grootste transactie van je leven

Het verkopen van een huis is een van de grootste transacties die je waarschijnlijk in je leven gaat meemaken. Echter kost het traject veel tijd, energie en kan het veel geld kosten of besparen. Een goede verkoopmakelaar in Rotterdam kan je helpen je huis te verkopen en de beste prijs te krijgen. Het kiezen van een goede makelaar is echter moeilijker dan het klinkt. Ga je voor degene die de meeste huizen verkoopt? Let je op de prijsklasse van de verkoopmakelaar? Kies je gewoon de goedkoopste? Natuurlijk, je kunt altijd iemand vinden, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze de beste keuze zijn. Juiste Makelaar heeft al jarenlang ervaring met het vergelijken van verkoopmakelaars om zo goed mogelijk je huis te verkopen. Doe eerst de vergelijking voordat je een verkoopmakelaar kiest in Rotterdam!

Huis verkopen met of zonder makelaar in Rotterdam

Ben je van plan om je huis te verkopen in Rotterdam? En vraag jezelf af of het verstandig is om je huis zelf te verkopen of met een makelaar? De keuze moet je uiteraard zelf maken, maar wij helpen graag bij het maken van die beslissing.

Bij het verkopen van je huis zijn er veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Welke verkoopstrategie is het beste voor je huis? Hoe onderhandelt je over de prijs? Wat zijn de valkuilen? Welke makelaar verkoopt mijn huis of doe ik het zelf?

Je huis verkopen in Rotterdam met een makelaar of zelf op de markt zetten? In deze oververhitte huizenmarkt kiezen mensen er soms voor om hun huis zelf te verkopen, maar is dit wel verstandig? Een makelaar regelt het en garandeert het! Zij zorgen ervoor dat je huis wordt verkocht voor de beste prijs, binnen de snelste tijd. De kennis en jarenlange ervaring met huizen verkopen in Rotterdam, is een gouden combinatie. Wij vergelijk graag de makelaars voor je in Rotterdam.

Rotterdam is een gewilde stad. Het heeft alles.

Rotterdam, de grootste gemeente van Nederland, heeft veel te bieden. De havenstad is een van de drukste van het land, en trekt toeristen van over de hele wereld om te genieten van de unieke architectuur en rijke geschiedenis. De havenstad is zelfs zo populair dat je huis misschien snel verkocht is, maar dat betekent niet dat je ook de beste prijs krijgt. Je moet er zeker van zijn dat je werkt met iemand die weet hoe je het maximale rendement op je investering kunt krijgen!

Bij Juiste Makelaar helpen wij vele mensen met het zoeken naar een geschikte verkoopmakelaar voor hun huis in Rotterdam, en we weten hoeveel werk er komt kijken bij het verkopen van een huis. Wij begrijpen dat dit een stressvolle tijd kan zijn daarom zorgen wij ervoor dat jij de beste makelaar vindt die je woning past en bij jou.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.