Makelaar Delfshaven: Vergelijk eerst de beste makelaars in de buurt

Vul je voorkeuren in en vergelijk direct makelaars in Rotterdam Delfshaven!

Makelaardij Delfshaven

Het kopen of verkopen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Het is dan ook verstandig om hierbij de hulp in te schakelen van een makelaar die de markt goed kent en je kan adviseren over de juiste strategie. In Rotterdam Delfshaven zijn er verschillende makelaars actief die je kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van een huis.

Een goede makelaar kan je tijd, energie en stress besparen door je te begeleiden bij elke stap in het proces. Bij de aankoop van een huis kan een makelaar je helpen bij het bepalen van je zoekcriteria en het selecteren van geschikte woningen. Ook kan een makelaar je ondersteunen tijdens bezichtigingen en biedingen. Bij de verkoop van een huis kan een makelaar je adviseren over de juiste verkoopprijs en het opstellen van een aantrekkelijke advertentie. Daarnaast kan een makelaar je begeleiden bij de onderhandelingen met potentiële kopers en het opstellen van het koopcontract.

Het inschakelen van een makelaar in Delfshaven kan dus veel voordelen hebben bij het kopen of verkopen van een huis. Door te kiezen voor een makelaar die bekend is in de buurt en de markt goed volgt, vergroot je de kans op een succesvolle transactie en een goede prijs voor je woning.

Populairste makelaar van Delfshaven Rotterdam

Wie is de populairste makelaar in Delfshaven? Hoe moet je dat bijhouden? Op basis van het aantal verkopen in Delfshaven hebben wij een overzicht gemaakt. De makelaar die de meeste woningen verkoopt in een jaar, daarvan zou je kunnen zeggen dat dit de populairste makelaar is. Maar is deze makelaar passend bij jou wensen? Past bijvoorbeeld de verkoopsnelheid bij je wensen of valt je woning binnen een heel ander prijssegment? Dat is wat je moet nagaan voordat je überhaupt begint met verkennende gesprekken. Wil je liever hulp bij het vinden van de beste makelaar in Rotterdam Delfshaven? Vul dan direct de tool in en wij zoeken uit wie er bij je past.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Corpowonen


?????


– 37%


# 2


 MAARTENMakelaardij


?????


+ 26%


# 3


 Ooms Makelaars


???


+ 6%


# 4


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


– 6%


# 5


 Delfshaven Makelaardij


?????


27%


# 6


 Voorberg NVM Makelaars


??


– 20%


# 7


 vandeVijver Makelaardij


???


+ 8%


# 8


 Woonvisie Makelaars


?


+ 25%


# 9


 De Makelaars Jenné | Baars | Jenné


????


+ 37%


# 10


 Lauwaars NVM Makelaars | Qualis


?????


+ 63%


De snelste makelaars in de buurt

Op zoek naar een makelaar in Rotterdam Delfshaven die zijn zaakjes op orde heeft en snel je woning kunt verkopen? Dan is deze lijst interessant. Iedere makelaar heeft zijn eigen specialiteit, maar wanneer een makelaar er altijd bovenop zit weet je altijd waar je aan toe bent. Wanneer je dit goed combineert met de vraagprijs en het aantal transacties kun je een goede inschatting maken wat haalbaar is. Natuurlijk is deze lijst niet compleet. Wil je meer weten over de beste makelaar in Rotterdam Delfshaven voor jou? Ontdek het via onze tool.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Corpowonen


?????


– 37%


# 2


 MAARTENMakelaardij


?????


+ 26%


# 4


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


– 6%


# 5


 Delfshaven Makelaardij


?????


– 27%


# 10


 Lauwaars NVM Makelaars | Qualis


?????


+ 63%


# 12


 Thijs Meijer Makelaardij B.V.


?????


+ 23%


# 14


 PLEK Makelaardij


?????


– 1%


# 9


 De Makelaars Jenné | Baars | Jenné


????


+ 37%


# 3


 Ooms Makelaars


???


+ 6%


# 7


 vandeVijver Makelaardij


???


+ 8%


Aankoopmakelaar in Delfshaven

Doordat de huidige woningmarkt in heel Nederland erg overspannen is kan het altijd handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen en zeker, als je weet in welke wijk. Als je in Delfshaven wil wonen, kan het raadzaam zijn omdat ook een actieve aankoopmakelaar uit Delfshaven in te schakelen.

> Meer lezen over aankoopmakelaar in Rotterdam

Verkoopmakelaar in Delfshaven

Doordat vele woningeigenaren een flinke overwaarde hebben gecreëerd in de afgelopen jaren en doordat er een krapte op de woningmarkt is ontstaan, denken vele dat een woning zich vanzelf verkoopt… Juist in deze huidige markt, kan een makelaar het verschil maken van duizenden euro’s en kan die gevraagde courtage zo terugverdienen.

> Meer lezen over huis verkopen in Rotterdam

Voordelen van een makelaar in Delfshaven

  • Makelaars kennen de lokale markt
  • Hebben een groot netwerk
  • Zijn erg bekend in Delfshaven
  • Doen dagelijks aan-en verkopen
  • Is de deskundige in het vak
  • Ervaring in  de huizenmarkt
  • Voert dagelijks onderhandeling
  • Kent collega’s in Delfshaven
  • Kan je volledig ontzorgen
  • Zij weten waar ze het over hebben

 Wonen in Delfshaven

Delfshaven bestaat uit verschillende wijken waaronder Bospolder, Middelland, Nieuwe Westen, Oud Mathenesse, Schiemond, Spangen, Tussendijken en Delfshaven. De buurt Delfshaven staat bekend om zijn statige panden. Een van de trekpleisters in de wijk is de historische haven. Rondom deze blikvanger zijn gezellige restaurants en bars te vinden. Delfshaven is gelegen aan de westkant van het centrum. De verschillende wijken bestaan uit een mix van culturen. De centrumgrenzen van de stad verschuiven steeds verder door de nieuwe bouwprojecten en de transformatie van oude bedrijfspanden. Deze groei is niet onopgemerkt gebleven, ook Delfshaven groeit alsmaar door. Er vestigen veel nieuwe bedrijven, winkels en horecagelegenheden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.