Makelaar Rotterdam Centrum: Vergelijk dan eerst verschillende makelaars

Ontdek de top 10 makelaars van Rotterdam Centrum

Makelaar in Rotterdam Centrum

Een ‘gewone’ makelaar in Rotterdam Centrum vinden is eenvoudig. Maar om een goede makelaar te vinden, die je begrijpt en weet wat het beste is met jou huis, dat is een andere kunst. In de huidige markt is het zeker aan te raden om een makelaar in de hand te nemen wanneer je wilt kopen of verkopen in het centrum van Rotterdam. Door de oververhitte huizenmarkt kan de makelaar je sneller aan een woning helpen. Daarnaast kan je erg veel geld besparen met een aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum.

Bij de verkoop is het vaak nog essentiëler om een makelaar in schakelen, zij doen dit tenslotte dagelijks en kennen de markt als geen ander. Zo weet je zeker dat je het uiterste uit de verkoop haalt en is de makelaar gelijk de courtage terugverdiend.

Populairste makelaar van het Centrum

Welke makelaar verkoopt de meeste woningen in het Centrum van Rotterdam? Juiste Makelaar zocht het voor je uit. Zoals in de tabel te zien is zegt het aantal transacties lang niet alles. In het centrum is het vooral dat de snelheid van de verkoop hier onder te lijden heeft. Daarnaast is de gemiddelde vraagprijs ook onder de gemiddelde vraagprijs wat een makelaar vraagt voor deze woningen in Rotterdam Centrum. Wees er daarom zeker van dat de makelaar past bij je voorkeuren en wensen, zo sta je niet voor verrassingen. Wil je liever persoonlijk advies? Vul dan de tool in en de makelaar expert helpt je verder.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 1


 Ooms Makelaars


?


– 6%


# 2


 MAARTENMakelaardij


?????


– 20%


# 3


 Baljon makelaars


??


+ 42%


# 4


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


– 26%


# 5


 vandeVijver Makelaardij


?????


15%


# 6


 Woonvisie Makelaars


??


– 28%


# 7


 Lankhuijzen Makelaars


??


– 32%


# 8


 Kettner Makelaardij NVM


?????


– 13%


# 9


 Rijndelta Makelaars


??


– 4%


# 10


 De Makelaars Jenné | Baars | Jenné


????


– 24%


De snelst verkopende makelaars

Een snelle makelaar in Rotterdam Centrum betekent niet dat de makelaar in een strak pak komt, maar dat de woning snel verkocht is. Natuurlijk kan iedereen een woning snel verkopen wanneer de verkoopprijs laag is. Echter verkopen deze makelaars veel woningen in het centrum van Rotterdam. Dit geeft aan dat deze makelaars populair zijn onder woningeigenaren. Deze hebben allen het vertrouwen in deze top makelaars. Echter verschilt de gemiddelde vraagprijs van iedere makelaar behoorlijk. Wanneer je bijvoorbeeld een woning in het hoge segment snel wilt verkopen, kun je niet zomaar beslissen op basis van deze lijst. Veel makelaars in het Centrum zijn hier niet bekend mee. Wil je weten welke makelaar bij jou voorkeuren en woning past? Vul de tool en we zoeken het voor je uit op basis van de complete gegevens.

Ranking

Aantal Transacties


Makelaarskantoor


Snelheid

[1-5]


+/- Gemiddelde

vraagprijs


# 2


 MAARTENMakelaardij


?????


– 20%


# 4


 Van Kleef NVM Makelaars


?????


– 26%


# 5


 vandeVijver Makelaardij


?????


– 15%


# 8


 Kettner Makelaardij NVM


?????


– 13%


# 11


 Lokkerbol NVM Makelaardij Rotterdam


?????


– 28%


# 12


 Vrieling Makelaars


?????


– 10%


# 15


 Voorberg NVM Makelaars


?????


– 3%


# 10


 De Makelaars Jenné | Baars | Jenné


????


– 24%


# 14


 Van Herk Makelaardij


????


– 30%


# 3


 Baljon makelaars


??


+ 42%


Makelaars vergelijken in het Centrum

De keuze voor een makelaar kan heel makkelijk zijn omdat je ze allemaal al kent, alleen hoe weet je zeker welke makelaar bij je past?  Bij Juiste Makelaar vergelijken wij iedere makelaar in Rotterdam Centrum, wij doen dit op vele statistieken en gebruikers ervaring. “Hebben jullie dan al zoveel mensen geholpen?” Ja, wij helpen dagelijks vele mensen in het land aan een passende makelaar en ook zeker in Rotterdam Centrum, door de statistieken en vele ervaringen kunnen wij echt precies een match voor iedereen creëren. Wil jij weten wie bij past? Doen dan snel de vergelijking hierboven.

> Lees meer over makelaars vergelijken 

Wonen in Rotterdam Centrum

Bekende locaties in hartje Rotterdam zijn de Coolsingel, Blaak en De Meent. In het centrum zijn veel winkels te vinden zoals bij de Koopgoot, Lijnbaan en de nieuwe Markthal. Naast de vele winkels kan je uiteraard in het Stadscentrum veel gezellige cafés en restaurants vinden zoals aan de Oude Haven en op en rond de Witte de With. Het centrum is niet alleen bekend om de gezelligheid, de architectuur en het levendige wonen, maar ook om het zakelijke district bij de Maasboulevard en Weena.

De populariteit van de stad Rotterdam groeit nog steeds. De binnenstad is niet voor niets uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Het Stadscentrum van Rotterdam is populair bij studenten, expats en starters. Dit komt vooral door het bruisende stadsleven wat continu doorgaat. Alles is hier te vinden: kroegjes, winkels, restaurants, musea en theater. Kortom je verveelt je nooit!

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

Wat doet Juiste Makelaar?

+

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

Hoe vergelijken jullie makelaars?

+

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?

+

In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

+

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat is een normale courtage van een makelaar?

+

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,25 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

> Lees hier meer over verkoopmakelaars

Wat kost een aankoopmakelaar?

+

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent van het aankoopbedrag. Bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

> Lees hier meer over aankoopmakelaars

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

+

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

+

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

+

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.