Makelaar Haarlem

Vergelijk hier makelaars in Haarlem. Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Haarlem

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Geschikte makelaars in Haarlem

De Haarlemse woningmarkt is booming. Het al lastig genoeg om aan een woning te komen of het maximale uit de verkoop van je woning te halen. Aangezien makelaars dit als dagelijkse kost doen. Hebben zij de kennis en expertise van huidige en lokale woningmarkt. Maar hoe kom je bij de makelaar die jou daarbij kan helpen? Wij hebben een vergelijkingstool ontwikkeld om zo twee juiste makelaars voor jou te vinden in Haarlem. Het eigenlijk of je aan duizend vrienden vraagt welke makelaar je moet nemen, alleen dat hebben wij al voor je gedaan. Dit maakt het zoeken naar een makelaar een stuk makkelijker. Allereerst vul je bij ons je voorkeuren in, wij nemen contact op en bespreken je voorkeuren. Vervolgens ontvang je een mail met de geselecteerde makelaars. Vervolgens nemen de makelaars contact op om een afspraak met je maken. Op deze manier kan je de rest persoonlijk afstemmen met de juiste makelaar.

Hoe werkt makelaars vergelijken in Haarlem? 

Het vergelijken van makelaars in Haarlem kan een lastige opgave zijn of je nou wil kopen of verkopen, het kan altijd van pas komen. Het aankopen of verkopen blijkt uit ervaring lastiger te zijn dan gedacht. Daarom heeft Juiste Makelaar een eenvoudige tool ontwikkeld om de twee makelaars voor jou te kunnen vinden. Hoe werkt het makelaar Haarlem:

 • Vul je voorkeuren in de tool.
 • Wij nemen vervolgens gratis en vrijblijvend contact met je op, om de vervolgstappen en de extra wensen te bespreken. 
 • Daarna ontvang je van ons een mail met de twee geselecteerde makelaars, die aan jouw wensen voldoen.
 • De makelaars zullen zelf ook nog contact opnemen om kennis te maken.
 • Als laatst maak je de keuze welke makelaar Haarlem bij je past en kan gaan begeleiden. 

Voordelen van een makelaar in Haarlem

Als je dat stap wil maken om te kopen of verkopen. Dan kan het in deze gevallen handig zijn om een professional in de schakelen, die lokaal in Haarlem bekend is en die alle hoeken van de straat kent. Overal in de stad zitten andere makelaars, vaak verkopen of kopen zij ook meer in een bepaalde wijk waar zij actief zijn. Met de kennis van de lokale makelaar kan dit ook het proces versoepelen. Daarom is het ook altijd belangrijk om bij de makelaar te checken hoe goed zij Haarlem kennen? De voordelen van een makelaar in Haarlem: De lokale makelaar Utrecht kent de regionale huizenmarkt als geen ander

 • De lokale makelaar Haarlem kent vaak potentiële kopers of verkopers 
 • De lokale makelaar Haarlem is lokaal bekend met bestemmingen en regelgeving
 • De lokale makelaar Haarlem weet wat in de stad gebeurt
 • De lokale makelaar Haarlem kent Haarlem beter dan wie dan ook, weet wat er recent verkocht en wat er op de markt gaat komen. 

Makelaar Haarlem inschakelen: Waar moet ik op op letten?

Als je een samenwerking wil aangaan met de makelaar en je staat op het punt om de opdracht tot dienstverlening met de makelaar te tekenen. Kunnen een aantal punten handig zijn ter voorbereiding. Wij hebben een aantal punten neergezet waarop je kan letten bij de Haarlemse makelaar:

Aankoopmakelaars vergelijken

 • Is de makelaar aangesloten bij een branchevereniging? Dit kan de NVM, VBO of VastgoedPro zijn. 
 • Biedt de makelaar full service of deeldiensten aan? Bij full service helpen de aankoopmakelaar bij alles, dit kan veel tijd schelen. 
 • Bieden de aankoopmakelaars HuisAssist aan? Hier kan je alle diensten vinden die bij de aankoop komen kijken en helpen je van A tot Z daarbij.  
 • Gaan ze met je mee naar alle bezichtigingen? Sommige makelaars gaan niet altijd mee naar alle bezichtigingen. 
 • Maakt de makelaar een zoekprofiel voor je aan? Met een zoekprofiel kan je soms het woningaanbod wel een paar dagen eerder krijgen dan sommige woningplatforms. 
 • Vergelijk de courtages. Werken ze met een fixed fee of een percentage en is dit inclusief btw? 

Verkoopmakelaars vergelijken

 • Kijk naar het woningaanbod van de makelaars, hierin kan je al vaak zien of de makelaar actief is en of ie ook veel in jouw segment verkoopt. 
 • Welke marketingkanalen gebruikt de makelaar? Plaats die de woning op meerdere woningplatforms en maakt die ook mooie brochures? 
 • Hoe actief is de makelaar in jou buurt? 
 • Welke courtages rekenen de makelaars? Makelaars kunnen met percentages, staffels of een fixed fee werken. Hoe er ook rekening mee of dit op no cure no pay is. 

Wonen in Haarlem

In Haarlem wonen ruim 163.000 mensen, dit maakt Haarlem de op twee na grootste stad van de provincie Noord-Holland. Haarlem is een eeuwenoude stad uit 1245. Een bekende & centrale plek in de stad is het oude treinstation, wat een van de eerste treinstations van Nederland was. De gemeente Haarlem telt ongeveer 230.000 inwoners, hierin vallen de dorpen Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

 

Makelaars vergelijken in verschillende wijken in Haarlem (kaart)

1. Oude Stad; 2. Spoorbaan Leiden; 3. Haarlem-Oost; 4. Haarlemmerhoutkwartier; 5. Westoever Noord; 6. Ter Kleef en Te Zaanen; 7. Oud Sholten en Spaarndam; 8. Duinwijk; 9. Schalkwijk

 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL