Makelaars in Ootmarsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ootmarsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Ootmarsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ootmarsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ootmarsum Cellenkamp Palthenkamp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ootmarsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ootmarsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
 • Gemiddelde verkooptijd 75
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -117.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ootmarsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ootmarsum

In Ootmarsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -117.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ootmarsum.

Bij de verkoop van een huis in Ootmarsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ootmarsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ootmarsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 424.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ootmarsum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ootmarsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ootmarsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ootmarsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ootmarsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Morskieft De Twentsche Makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ootmarsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ootmarsum.

Populaire buurten in Ootmarsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ootmarsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ootmarsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ootmarsum Cellenkamp Palthenkamp

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Ootmarsum Randkern

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Wildehof

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Ootmarsum villapark Stobbenkamp

  Verkooptijd
  117 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Vinke-Brookhuis

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Ootmarsum

In Ootmarsum zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar Morskieft De Twentsche Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ootmarsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Denekamperstraat 41 a WeustHuis Makelaardij € 749.000
Berend Vinckenstraat 42 Morskieft De Twentsche Makelaar € 649.000
Ganzenmarkt 4 c Morskieft De Twentsche Makelaar € 620.000
Cobbingstraat 1 WeustHuis Makelaardij € 619.000
Ganzenmarkt 4 a Morskieft De Twentsche Makelaar € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ootmarsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ootmarsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Ootmarsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ootmarsum.

Wat kost een makelaar in Ootmarsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ootmarsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ootmarsum van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ootmarsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ootmarsum zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ootmarsum?

+

De meest verkopende makelaar van Ootmarsum is Morskieft De Twentsche Makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ootmarsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ootmarsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ootmarsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ootmarsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!