Makelaars in Langeveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Langeveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Langeveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Langeveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Langeveen kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Langeveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Langeveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Langeveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 623.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Langeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Langeveen

In Langeveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 343.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Langeveen.

Bij de verkoop van een huis in Langeveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 343.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Langeveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Langeveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 623.000.

Het meest voorkomende energielabel in Langeveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Langeveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Langeveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Langeveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Langeveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Langeveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Langeveen.

Populaire buurten in Langeveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Langeveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Langeveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Langeveen kern

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Langeveen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.150.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Langeveen

In Langeveen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Langeveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vlierakkersweg 1 Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator € 1.150.000
Heidehof 4 Weghorst Makelaardij B.V. € 449.000
Hartmanstraat 11 Morskieft De Twentsche Makelaar € 269.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Langeveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Langeveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Langeveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Langeveen.

Wat kost een makelaar in Langeveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Langeveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Langeveen van € 6.200 tot € 7.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Langeveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Langeveen zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Langeveen?

+

De meest verkopende makelaar van Langeveen is Burbach Roycroft | Exclusive Property Navigator. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Langeveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Langeveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Langeveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Langeveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!