Makelaars in Westbeemster

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Westbeemster, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Westbeemster. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Westbeemster helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westbeemster.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Westbeemster zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Westbeemster zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Westbeemster afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 533.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Westbeemster
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Westbeemster

In Westbeemster is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Westbeemster.

Bij de verkoop van een huis in Westbeemster is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Westbeemster. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Westbeemster weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 533.000.

Het meest voorkomende energielabel in Westbeemster is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Westbeemster. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Westbeemster

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Westbeemster? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Westbeemster. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Willem Schuit Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Westbeemster, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Westbeemster.

Populaire buurten in Westbeemster

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Westbeemster? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Westbeemster. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westbeemster

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 533.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Westbeemster

In Westbeemster zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Willem Schuit Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Westbeemster.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijperweg 28 Willem Schuit Makelaardij € 800.000
Jisperweg 36 Bouwes Vastgoed B.V. € 750.000
Jisperweg 48 John Greuter Makelaardij € 699.500
Jisperweg 125 Ascoba makelaardij VOF € 579.000
Jisperweg 77 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westbeemster

Hoeveel makelaars zijn er actief in Westbeemster?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Westbeemster. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Westbeemster.

Wat kost een makelaar in Westbeemster?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Westbeemster is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Westbeemster van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Westbeemster?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Westbeemster zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Westbeemster?

+

De meest verkopende makelaar van Westbeemster is Willem Schuit Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Westbeemster zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Westbeemster?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Westbeemster aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Westbeemster.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!