Makelaars in Vinkel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vinkel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Vinkel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vinkel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kom Vinkel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vinkel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vinkel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 581.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vinkel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vinkel

In Vinkel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 530.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Vinkel.

Bij de verkoop van een huis in Vinkel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 530.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vinkel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vinkel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 581.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vinkel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vinkel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vinkel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vinkel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vinkel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boumij Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vinkel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vinkel.

 • Boumij Makelaars

  2. Boumij Makelaars

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  4
 • Akker Makelaardij

  3. Akker Makelaardij

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 790.000
  Woningen verkocht
  2
 • Ilzze Makelaardij

  4. Ilzze Makelaardij

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  2
 • Bernheze Makelaars

  5. Bernheze Makelaars

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Vinkel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vinkel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vinkel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kom Vinkel

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 577.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Landelijk gebied Vinkel

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 706.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Vinkeloord

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Zoggel - Berkt

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Vinkel

In Vinkel zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Boumij Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vinkel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vinkelsestraat 143 Akker Makelaardij € 1.150.000
Rijshoeve 13 AMB Makelaars € 945.000
Kastanjelaan 28 Raadhuys Makelaars € 745.000
Nieuwekampen 5 A NL WONEN € 700.000
Vinkelsestraat 62 Ilzze Makelaardij € 700.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vinkel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vinkel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Vinkel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vinkel.

Wat kost een makelaar in Vinkel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vinkel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vinkel van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vinkel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vinkel zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vinkel?

+

De meest verkopende makelaar van Vinkel is Boumij Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vinkel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vinkel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vinkel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vinkel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!