Makelaars in Riel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Riel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Riel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Riel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Riel-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Riel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Riel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 486.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -486.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Riel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Riel

In Riel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 299.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -486.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Riel.

Bij de verkoop van een huis in Riel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 299.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Riel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Riel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 486.000.

Het meest voorkomende energielabel in Riel is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Riel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Riel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Riel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Riel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rentmeester Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Riel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Riel.

 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 608.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  2
 • huVs

  5. huVs

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Riel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Riel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Riel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Riel-Dorp

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Spaansehoek

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Riel

  Verkooptijd
  -8 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 785.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Riel

In Riel zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Rentmeester Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Riel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Het Hoefke 1 A Rentmeester Makelaardij € 785.000
Vijfhuizenbaan 10 CLAVEM MAKELAARS € 695.000
Tilburgseweg 32 Rentmeester Makelaardij € 650.000
Bernhardstraat 17 Shirley Kneepkens Makelaardij | Baerz & Co € 610.000
Brokkenstraat 3 Rentmeester Makelaardij € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Riel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Riel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Riel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Riel.

Wat kost een makelaar in Riel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Riel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Riel van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Riel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Riel zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Riel?

+

De meest verkopende makelaar van Riel is Rentmeester Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Riel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Riel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Riel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Riel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!