Makelaars in Eethen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eethen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Eethen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eethen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eethen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eethen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Eethen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Eethen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 329.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eethen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eethen

In Eethen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 618.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Eethen.

Bij de verkoop van een huis in Eethen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 618.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eethen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eethen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 329.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eethen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eethen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eethen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eethen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eethen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oomen Makelaardij & Taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Eethen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eethen.

Populaire buurten in Eethen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eethen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eethen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eethen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Eethen

In Eethen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Oomen Makelaardij & Taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Eethen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
A. van der Kolkstraat 22 ViaJoop Makelaardij € 425.000
Raadhuisstraat 10 A Hofstede Makelaardij € 300.000
Lindestraat 9 Paans Makelaars in onroerende goederen € 299.000
Kastanjestraat 26 Oomen Makelaardij & Taxaties € 290.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eethen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eethen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Eethen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eethen.

Wat kost een makelaar in Eethen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eethen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eethen van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eethen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eethen zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eethen?

+

De meest verkopende makelaar van Eethen is Oomen Makelaardij & Taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eethen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eethen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eethen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eethen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!