Makelaars in Thorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Thorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Thorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Thorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Thorn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Thorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Thorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 109.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Thorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Thorn

In Thorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 412.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 109.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Thorn.

Bij de verkoop van een huis in Thorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 412.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Thorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Thorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 291.000.

Het meest voorkomende energielabel in Thorn is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Thorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Thorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Thorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Thorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Thorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Thorn.

Populaire buurten in Thorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Thorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Thorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Thorn

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Thorn

In Thorn zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Thorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boekenderweg 22 Hermans Makelaars wonen € 450.000
Oude Trambaan 22 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 425.000
Cunegondisstraat 19 Lenders Makelaardij en Taxaties o.z. € 375.000
Bogenstraat 16 Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis € 310.000
Wilhelminalaan 17 Homevision Makelaardij € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Thorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Thorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Thorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Thorn.

Wat kost een makelaar in Thorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Thorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Thorn van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Thorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Thorn zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Thorn?

+

De meest verkopende makelaar van Thorn is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Thorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Thorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Thorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Thorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!