Makelaars in Stevensweert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stevensweert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Stevensweert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stevensweert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stevensweert waaronder Bilt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stevensweert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stevensweert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stevensweert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stevensweert

In Stevensweert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Stevensweert.

Bij de verkoop van een huis in Stevensweert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stevensweert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stevensweert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 322.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stevensweert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stevensweert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stevensweert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stevensweert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stevensweert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jack Frenken makelaars en adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stevensweert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stevensweert.

 • Marc Merry Makelaardij

  2. Marc Merry Makelaardij

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  3
 • Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs

  3. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  2
 • Damen Makelaardij

  4. Damen Makelaardij

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  2
 • Reuvers Makelaardij B.V.

  5. Reuvers Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Stevensweert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stevensweert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stevensweert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stevensweert waaronder Bilt

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Stevensweert

In Stevensweert zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Jack Frenken makelaars en adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stevensweert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwendijk 8 Marc Merry Makelaardij € 625.000
Molenstraat Zuid 9 b Marc Merry Makelaardij € 425.000
Nieuwendijk 14 Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs € 359.000
Wilhelminalaan 45 Reuvers Makelaardij B.V. € 359.000
Singelstraat Oost 9 Damen Makelaardij € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stevensweert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stevensweert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Stevensweert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stevensweert.

Wat kost een makelaar in Stevensweert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stevensweert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stevensweert van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stevensweert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stevensweert zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stevensweert?

+

De meest verkopende makelaar van Stevensweert is Jack Frenken makelaars en adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stevensweert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stevensweert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stevensweert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stevensweert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!