Makelaars in Kronenberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kronenberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Kronenberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kronenberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kronenberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kronenberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kronenberg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kronenberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kronenberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kronenberg

In Kronenberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 250.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kronenberg.

Bij de verkoop van een huis in Kronenberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 250.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kronenberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kronenberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 397.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kronenberg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kronenberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kronenberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kronenberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kronenberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Startpunt Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Kronenberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kronenberg.

 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kronenberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kronenberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kronenberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kronenberg

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Verspreide huizen Kronenberg

  Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Kronenberg

In Kronenberg zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Startpunt Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kronenberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Hees 96 Bouten Makelaardij B.V. € 589.000
Blaktdijk 50 InterMakelaars € 425.000
Peelstraat 54 Startpunt Wonen € 425.000
Steijvershorst 21 Startpunt Wonen € 385.000
De Beuk 12 Vandaag Makelaars € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kronenberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kronenberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Kronenberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kronenberg.

Wat kost een makelaar in Kronenberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kronenberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kronenberg van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kronenberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kronenberg zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kronenberg?

+

De meest verkopende makelaar van Kronenberg is Startpunt Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kronenberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kronenberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kronenberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kronenberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!