Makelaars in Berg en Terblijt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Berg en Terblijt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Berg en Terblijt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Berg en Terblijt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Berg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Berg en Terblijt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Berg en Terblijt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -186.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Berg en Terblijt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Berg en Terblijt

In Berg en Terblijt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 354.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -186.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Berg en Terblijt.

Bij de verkoop van een huis in Berg en Terblijt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 354.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Berg en Terblijt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Berg en Terblijt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 373.000.

Het meest voorkomende energielabel in Berg en Terblijt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Berg en Terblijt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Berg en Terblijt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Berg en Terblijt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Berg en Terblijt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Berg en Terblijt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Berg en Terblijt.

Populaire buurten in Berg en Terblijt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Berg en Terblijt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Berg en Terblijt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Berg

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 372.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Vilt

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Terblijt

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Berg en Terblijt

In Berg en Terblijt zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Berg en Terblijt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mariamunster 61 Hypodomus € 585.000
Valkenburgerstraat 39 Tijs & Cyril Makelaardij € 495.000
Lindenstraat 40 Peter de Vor Makelaardij € 495.000
Langen Akker 15 Tijs & Cyril Makelaardij € 495.000
Geulhemmerweg 26 Pooters Makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berg en Terblijt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Berg en Terblijt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Berg en Terblijt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Berg en Terblijt.

Wat kost een makelaar in Berg en Terblijt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Berg en Terblijt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Berg en Terblijt van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Berg en Terblijt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Berg en Terblijt zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Berg en Terblijt?

+

De meest verkopende makelaar van Berg en Terblijt is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Berg en Terblijt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Berg en Terblijt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Berg en Terblijt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Berg en Terblijt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!