Makelaars in Niebert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Niebert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Niebert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Niebert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Niebert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Niebert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Niebert zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Niebert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Niebert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Niebert

In Niebert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Niebert.

Bij de verkoop van een huis in Niebert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Niebert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Niebert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 360.000.

Het meest voorkomende energielabel in Niebert is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Niebert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Niebert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Niebert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Niebert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bruining en De Reus Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Niebert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Niebert.

Populaire buurten in Niebert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Niebert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Niebert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Niebert

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen ten noorden van Jonkersvaart

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 642.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Niebert

In Niebert zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Bruining en De Reus Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Niebert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grouwweg 15 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 642.000
Molenweg 35 Jonkman Garantiemakelaars € 449.000
Molenweg 18 Bennink Makelaardij € 335.000
Molenweg 92 Bruining en De Reus Makelaars € 250.000
Jakob Hansens de Boerstraat 16 Bruining en De Reus Makelaars € 245.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Niebert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Niebert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Niebert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Niebert.

Wat kost een makelaar in Niebert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Niebert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Niebert van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Niebert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Niebert zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Niebert?

+

De meest verkopende makelaar van Niebert is Bruining en De Reus Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Niebert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Niebert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Niebert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Niebert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!