Makelaars in Krewerd

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Krewerd, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Krewerd. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Krewerd helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Krewerd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Krewerd zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Krewerd zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Krewerd afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
 • Gemiddelde verkooptijd 165
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Krewerd
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Krewerd

In Krewerd is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 125.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Krewerd.

Bij de verkoop van een huis in Krewerd is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 125.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Krewerd. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Krewerd weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 320.000.

Het meest voorkomende energielabel in Krewerd is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Krewerd. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Krewerd

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Krewerd? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Krewerd. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ronald. makelaar - hypotheekadviseur de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Krewerd, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Krewerd.

Populaire buurten in Krewerd

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Krewerd? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Krewerd. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Krewerd

  Verkooptijd
  165 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Krewerd

In Krewerd zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Ronald. makelaar - hypotheekadviseur verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Krewerd.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Holwierderweg 22 Ronald. makelaar - hypotheekadviseur € 399.500
Holwierderweg 1 Makelaarsland € 239.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Krewerd

Hoeveel makelaars zijn er actief in Krewerd?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Krewerd. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Krewerd.

Wat kost een makelaar in Krewerd?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Krewerd is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Krewerd van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Krewerd?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Krewerd zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Krewerd?

+

De meest verkopende makelaar van Krewerd is Ronald. makelaar - hypotheekadviseur. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Krewerd zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Krewerd?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Krewerd aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Krewerd.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!