Makelaars in Kornhorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kornhorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Kornhorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kornhorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kornhorn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kornhorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kornhorn zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kornhorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kornhorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kornhorn

In Kornhorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Kornhorn.

Bij de verkoop van een huis in Kornhorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kornhorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kornhorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 345.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kornhorn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kornhorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kornhorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kornhorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kornhorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Kornhorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kornhorn.

Populaire buurten in Kornhorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kornhorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kornhorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kornhorn

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Kornhorn

In Kornhorn zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kornhorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Provincialeweg 56 Bruining en De Reus Makelaars € 595.000
Provincialeweg 33 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 359.000
Provincialeweg 79 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 339.000
De Parel 17 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 225.000
Klaverweide 26 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 209.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kornhorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kornhorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Kornhorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kornhorn.

Wat kost een makelaar in Kornhorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kornhorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kornhorn van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kornhorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kornhorn zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kornhorn?

+

De meest verkopende makelaar van Kornhorn is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kornhorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kornhorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kornhorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kornhorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!