Makelaars in Lievelde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lievelde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lievelde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lievelde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bebouwde kom Lievelde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lievelde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lievelde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lievelde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 266.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lievelde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lievelde

In Lievelde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 625.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 266.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lievelde.

Bij de verkoop van een huis in Lievelde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 625.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lievelde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lievelde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 440.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lievelde is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lievelde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lievelde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lievelde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lievelde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steentjes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lievelde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lievelde.

 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lievelde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lievelde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lievelde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bebouwde kom Lievelde

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied Lievelde

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Lievelde

In Lievelde zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Steentjes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lievelde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Scheidingsweg 9 Steentjes Makelaars € 975.000
Tankweg 5 OK Makelaar € 425.000
Antoniusstraat 6 OK Makelaar & Hypotheken € 359.000
Bergstraat 2 a Steentjes Makelaars € 350.000
Nieuwstraat 26 Steentjes Makelaars € 269.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lievelde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lievelde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lievelde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lievelde.

Wat kost een makelaar in Lievelde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lievelde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lievelde van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lievelde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lievelde zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lievelde?

+

De meest verkopende makelaar van Lievelde is Steentjes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lievelde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lievelde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lievelde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lievelde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!