Makelaars in Kapel Avezaath

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kapel Avezaath, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Kapel Avezaath. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kapel Avezaath helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kapel-Avezaath.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kapel Avezaath zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kapel Avezaath zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kapel Avezaath afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 584.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -344.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kapel Avezaath
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kapel Avezaath

In Kapel Avezaath is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 295.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -344.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kapel Avezaath.

Bij de verkoop van een huis in Kapel Avezaath is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 295.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kapel Avezaath. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kapel Avezaath weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 584.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kapel Avezaath is A+++. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kapel Avezaath. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kapel Avezaath

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kapel Avezaath? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kapel Avezaath. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dolron Rivierenland Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Kapel Avezaath, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kapel Avezaath.

Populaire buurten in Kapel Avezaath

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kapel Avezaath? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kapel Avezaath. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kapel-Avezaath

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Kapel-Avezaath e.o.

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 655.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Kapel Avezaath

In Kapel Avezaath zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Dolron Rivierenland Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Kapel Avezaath.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bergakker 18 Witte Makelaars € 869.000
Moleneind 6 Woonkoppel Makelaardij € 639.000
Bergakker 14 Familie Beekhuizen Makelaardij € 440.000
Zoelensestraat 12 Dolron Rivierenland Makelaars € 388.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kapel Avezaath

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kapel Avezaath?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Kapel Avezaath. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kapel Avezaath.

Wat kost een makelaar in Kapel Avezaath?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kapel Avezaath is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kapel Avezaath van € 5.800 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kapel Avezaath?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kapel Avezaath zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kapel Avezaath?

+

De meest verkopende makelaar van Kapel Avezaath is Dolron Rivierenland Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kapel Avezaath zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kapel Avezaath?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kapel Avezaath aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kapel Avezaath.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!