Makelaars in Echteld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Echteld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Echteld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Echteld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Echteld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Echteld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Echteld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Echteld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -167.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Echteld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Echteld

In Echteld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 301.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -167.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Echteld.

Bij de verkoop van een huis in Echteld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 60 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 301.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Echteld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Echteld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 406.000.

Het meest voorkomende energielabel in Echteld is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Echteld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Echteld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Echteld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Echteld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Budding de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Echteld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Echteld.

Populaire buurten in Echteld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Echteld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Echteld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Echteld

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Echteld

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Echteld

In Echteld zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Budding verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Echteld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voorstraat 49 Dolron Rivierenland Makelaars € 675.000
Echteldse Singel 26 Makelaarskantoor Budding € 500.000
Hoofakker 6 Makelaarskantoor Budding € 395.000
Stationsweg 11 Makelaarskantoor Budding € 395.000
Achterstraat 26 Rick Zeedijk Makelaardij € 369.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Echteld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Echteld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Echteld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Echteld.

Wat kost een makelaar in Echteld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Echteld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Echteld van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Echteld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Echteld zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Echteld?

+

De meest verkopende makelaar van Echteld is Makelaarskantoor Budding. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Echteld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Echteld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Echteld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Echteld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!