Makelaars in Westergeest

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Westergeest, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Westergeest. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Westergeest helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westergeest.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Westergeest zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Westergeest zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Westergeest afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 522.000
 • Gemiddelde verkooptijd 77
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 6.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Westergeest
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Westergeest

In Westergeest is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 6.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Westergeest.

Bij de verkoop van een huis in Westergeest is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 184 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Westergeest. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Westergeest weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 522.000.

Het meest voorkomende energielabel in Westergeest is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Westergeest. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Westergeest

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Westergeest? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Westergeest. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Westergeest, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Westergeest.

Populaire buurten in Westergeest

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Westergeest? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Westergeest. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westergeest

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Westergeest

  Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.135.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Westergeest

In Westergeest zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Westergeest.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Weardebuorsterwei 1 A Van de Loosdrecht € 1.495.000
Weardebuorsterwei 10 Roos Makelaars € 775.000
Bareld Bijmastrjitte 1 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 425.000
Brede-ikker 1 Van der Schaaf & Schievink € 369.000
Flaaks-ikker 18 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 229.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westergeest

Hoeveel makelaars zijn er actief in Westergeest?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Westergeest. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Westergeest.

Wat kost een makelaar in Westergeest?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Westergeest is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Westergeest van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Westergeest?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Westergeest zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Westergeest?

+

De meest verkopende makelaar van Westergeest is De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Westergeest zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Westergeest?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Westergeest aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Westergeest.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!