Makelaars in West-Terschelling

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in West-Terschelling, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in West-Terschelling. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in West-Terschelling helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als West-Terschelling.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in West-Terschelling zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in West-Terschelling afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -138.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in West-Terschelling
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt West-Terschelling

In West-Terschelling is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 410.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -138.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in West-Terschelling.

Bij de verkoop van een huis in West-Terschelling is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 410.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in West-Terschelling. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit West-Terschelling weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 510.000.

Het meest voorkomende energielabel in West-Terschelling is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in West-Terschelling. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in West-Terschelling

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in West-Terschelling? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in West-Terschelling. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van West-Terschelling, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio West-Terschelling.

Populaire buurten in West-Terschelling

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in West-Terschelling? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van West-Terschelling. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. West-Terschelling

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in West-Terschelling

In West-Terschelling zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in West-Terschelling.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dellewal 6 Jan Doeksen Makelaars € 950.000
Willem Barentszkade 24 Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V. € 895.000
Burgemeester Reedekerstraat 35 Jan Doeksen Makelaars € 670.000
Burgemeester Mentzstraat 9 Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V. € 665.000
Burgemeester Reedekerstraat 8 Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V. € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in West-Terschelling

Hoeveel makelaars zijn er actief in West-Terschelling?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in West-Terschelling. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in West-Terschelling.

Wat kost een makelaar in West-Terschelling?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in West-Terschelling is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in West-Terschelling van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in West-Terschelling?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in West-Terschelling zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van West-Terschelling?

+

De meest verkopende makelaar van West-Terschelling is Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In West-Terschelling zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in West-Terschelling?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in West-Terschelling aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in West-Terschelling.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!