Makelaars in Ter Idzard

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ter Idzard, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Ter Idzard. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ter Idzard helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ter Idzard-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ter Idzard zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ter Idzard zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ter Idzard afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 235.000
 • Gemiddelde verkooptijd 187
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ter Idzard
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ter Idzard

In Ter Idzard is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ter Idzard.

Bij de verkoop van een huis in Ter Idzard is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ter Idzard. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ter Idzard weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 235.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ter Idzard is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ter Idzard. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ter Idzard

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ter Idzard? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ter Idzard. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Ter Idzard, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ter Idzard.

Populaire buurten in Ter Idzard

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ter Idzard? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ter Idzard. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ter Idzard-Buitengebied

  Verkooptijd
  187 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Ter Idzard

In Ter Idzard zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Ter Idzard.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Idzardaweg 21 De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters € 235.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Idzard

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ter Idzard?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Ter Idzard. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ter Idzard.

Wat kost een makelaar in Ter Idzard?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ter Idzard is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ter Idzard van € 2.400 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ter Idzard?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ter Idzard zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ter Idzard?

+

De meest verkopende makelaar van Ter Idzard is De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ter Idzard zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ter Idzard?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ter Idzard aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ter Idzard.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!