Makelaars in Ouwsterhaule

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ouwsterhaule, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Ouwsterhaule. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ouwsterhaule helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ouwsterhaule.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ouwsterhaule zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ouwsterhaule zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ouwsterhaule afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
 • Gemiddelde verkooptijd 104
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -81.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ouwsterhaule
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ouwsterhaule

In Ouwsterhaule is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 269.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -81.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ouwsterhaule.

Bij de verkoop van een huis in Ouwsterhaule is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 269.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ouwsterhaule. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ouwsterhaule weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 376.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ouwsterhaule is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ouwsterhaule. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ouwsterhaule

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ouwsterhaule? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ouwsterhaule. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kingma & Walinga makelaars en taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Ouwsterhaule, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ouwsterhaule.

 • Zij is de makelaar

  2. Zij is de makelaar

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  1
 • Kraak & Donker Makelaardij

  3. Kraak & Donker Makelaardij

  Verkooptijd
  201 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ouwsterhaule

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ouwsterhaule? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ouwsterhaule. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ouwsterhaule

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Ouwsterhaule

In Ouwsterhaule zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Kingma & Walinga makelaars en taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Ouwsterhaule.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jetze Veldstraweg 52 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 539.500
Jetze Veldstraweg 37 Kraak & Donker Makelaardij € 525.000
Heerenweg 17 Zij is de makelaar € 269.000
Stinsewei 19 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 170.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ouwsterhaule

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ouwsterhaule?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Ouwsterhaule. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ouwsterhaule.

Wat kost een makelaar in Ouwsterhaule?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ouwsterhaule is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ouwsterhaule van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ouwsterhaule?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ouwsterhaule zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ouwsterhaule?

+

De meest verkopende makelaar van Ouwsterhaule is Kingma & Walinga makelaars en taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ouwsterhaule zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ouwsterhaule?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ouwsterhaule aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ouwsterhaule.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!