Makelaars in Lioessens

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lioessens, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Lioessens. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lioessens helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lioessens.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lioessens zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lioessens zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lioessens afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 81.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lioessens
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lioessens

In Lioessens is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 249.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 81.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lioessens.

Bij de verkoop van een huis in Lioessens is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 249.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lioessens. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lioessens weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 371.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lioessens is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lioessens. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lioessens

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lioessens? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lioessens. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Roos Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Lioessens, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lioessens.

 • Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 168.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lioessens

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lioessens? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lioessens. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lioessens

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 244.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Lioessens

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Lioessens

In Lioessens zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Roos Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Lioessens.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dyksterwei 1 Roos Makelaars € 750.000
Siniastrjitte 11 Factornoord € 425.000
Siniastrjitte 5 Regiomakelaardij B.V. € 168.000
Reinsleat 13 Roos Makelaars € 139.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lioessens

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lioessens?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Lioessens. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lioessens.

Wat kost een makelaar in Lioessens?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lioessens is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lioessens van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lioessens?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lioessens zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lioessens?

+

De meest verkopende makelaar van Lioessens is Roos Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lioessens zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lioessens?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lioessens aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lioessens.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!