Makelaars in Jonkerslân

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Jonkerslân, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Jonkerslân. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Jonkerslân helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jonkerslân-Buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Jonkerslân zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Jonkerslân zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Jonkerslân afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -231.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Jonkerslân
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Jonkerslân

In Jonkerslân is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 319.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -231.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Jonkerslân.

Bij de verkoop van een huis in Jonkerslân is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 319.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Jonkerslân. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Jonkerslân weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 497.000.

Het meest voorkomende energielabel in Jonkerslân is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Jonkerslân. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Jonkerslân

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Jonkerslân? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Jonkerslân. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Veenstra Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Jonkerslân, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Jonkerslân.

Populaire buurten in Jonkerslân

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Jonkerslân? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Jonkerslân. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jonkerslân-Buitengebied

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 482.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Jonkerslân-Kom

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Jonkersln-Kom

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Jonkerslân

In Jonkerslân zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Veenstra Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Jonkerslân.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sing-Sang 2 Makelaardij Sierd Moll € 675.000
Feanborch 22 Makelaardij Benedictus € 550.000
Feanborch 1 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 474.500
Bonteboksleane 3 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 289.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Jonkerslân

Hoeveel makelaars zijn er actief in Jonkerslân?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Jonkerslân. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Jonkerslân.

Wat kost een makelaar in Jonkerslân?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Jonkerslân is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Jonkerslân van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Jonkerslân?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Jonkerslân zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Jonkerslân?

+

De meest verkopende makelaar van Jonkerslân is Veenstra Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Jonkerslân zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Jonkerslân?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Jonkerslân aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Jonkerslân.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!