Makelaars in Hantum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hantum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hantum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hantum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hantum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hantum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hantum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hantum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 233.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hantum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hantum

In Hantum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hantum.

Bij de verkoop van een huis in Hantum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 65 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hantum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hantum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 233.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hantum is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hantum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hantum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hantum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hantum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regiomakelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hantum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hantum.

 • Makelaardij Roos

  2. Makelaardij Roos

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 113.000
  Woningen verkocht
  1
 • Elfsteden Makelaars en Taxateurs

  3. Elfsteden Makelaars en Taxateurs

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hantum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hantum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hantum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hantum

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Hantum

In Hantum zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Regiomakelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Hantum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Titus Conradistrjitte 1 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 300.000
Doarpsstrjitte 1 Regiomakelaardij B.V. € 299.000
Smidstrjitte 1 Regiomakelaardij B.V. € 220.000
Hearewei 27 Makelaardij Roos € 112.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hantum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hantum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hantum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hantum.

Wat kost een makelaar in Hantum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hantum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hantum van € 2.300 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hantum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hantum zijn € 1.200 a € 1.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hantum?

+

De meest verkopende makelaar van Hantum is Regiomakelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hantum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hantum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hantum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hantum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!