Makelaars in Gytsjerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gytsjerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Gytsjerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gytsjerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gytsjerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gytsjerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gytsjerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gytsjerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gytsjerk

In Gytsjerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 334.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 16.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gytsjerk.

Bij de verkoop van een huis in Gytsjerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 142 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 334.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gytsjerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gytsjerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 412.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gytsjerk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gytsjerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gytsjerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gytsjerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gytsjerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Duinstra Melis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gytsjerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gytsjerk.

Populaire buurten in Gytsjerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gytsjerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gytsjerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gytsjerk

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Gytsjerk

In Gytsjerk zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Duinstra Melis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gytsjerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwe Straatweg 56 Fryslân Homes € 1.075.000
Nieuwe Straatweg 28 a Fryslân Homes € 745.000
Fedde Schurerstrjitte 17 a Duinstra Melis Makelaars € 570.000
Dr. E. Wassenberghstrjitte 8 Duinstra Melis Makelaars € 525.000
Rinia van Nautaweg 32 Makelaardij Friesland | Qualis € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gytsjerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gytsjerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Gytsjerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gytsjerk.

Wat kost een makelaar in Gytsjerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gytsjerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gytsjerk van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gytsjerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gytsjerk zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gytsjerk?

+

De meest verkopende makelaar van Gytsjerk is Duinstra Melis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gytsjerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gytsjerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gytsjerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gytsjerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!