Makelaars in Engwierum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Engwierum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Engwierum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Engwierum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Engwierum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Engwierum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Engwierum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Engwierum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Engwierum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Engwierum

In Engwierum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 170.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Engwierum.

Bij de verkoop van een huis in Engwierum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 170.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Engwierum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Engwierum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 336.000.

Het meest voorkomende energielabel in Engwierum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Engwierum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Engwierum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Engwierum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Engwierum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Roos Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Engwierum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Engwierum.

Populaire buurten in Engwierum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Engwierum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Engwierum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Engwierum

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Engwierum

In Engwierum zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Roos Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Engwierum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mûnebuorren 23 FRYSK makelaars € 439.000
Lytse Wei 3 Roos Makelaars € 345.000
Bûtendykswei 24 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Engwierum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Engwierum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Engwierum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Engwierum.

Wat kost een makelaar in Engwierum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Engwierum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Engwierum van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Engwierum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Engwierum zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Engwierum?

+

De meest verkopende makelaar van Engwierum is Roos Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Engwierum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Engwierum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Engwierum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Engwierum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!