Makelaars in Driezum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Driezum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Driezum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Driezum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Driezum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Driezum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Driezum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Driezum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 200.000
 • Gemiddelde verkooptijd 19
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Driezum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Driezum

In Driezum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Driezum.

Bij de verkoop van een huis in Driezum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Driezum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Driezum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 200.000.

Het meest voorkomende energielabel in Driezum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Driezum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Driezum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Driezum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Driezum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Elfsteden Makelaars en Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Driezum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Driezum.

Populaire buurten in Driezum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Driezum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Driezum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Driezum

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Driezum

In Driezum zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Elfsteden Makelaars en Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Driezum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Master Hofstrastrjitte 39 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 200.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Driezum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Driezum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Driezum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Driezum.

Wat kost een makelaar in Driezum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Driezum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Driezum van € 2.000 tot € 2.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Driezum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Driezum zijn € 1.000 a € 1.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Driezum?

+

De meest verkopende makelaar van Driezum is Elfsteden Makelaars en Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Driezum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Driezum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Driezum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Driezum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!