Makelaars in Dongjum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dongjum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Dongjum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dongjum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dongjum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dongjum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Dongjum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Dongjum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 223.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dongjum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dongjum

In Dongjum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Dongjum.

Bij de verkoop van een huis in Dongjum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dongjum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dongjum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 223.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dongjum is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dongjum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dongjum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dongjum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dongjum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Miedema Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dongjum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dongjum.

 • DES Makelaars

  2. DES Makelaars

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 238.000
  Woningen verkocht
  1
 • De Franeker Makelaardij

  3. De Franeker Makelaardij

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van der Wal makelaars

  4. Van der Wal makelaars

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 168.000
  Woningen verkocht
  1
 • Boonstra Makelaardij

  5. Boonstra Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 190.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Dongjum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dongjum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dongjum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dongjum

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 223.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Dongjum

In Dongjum zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Miedema Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dongjum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
M C Willemsstraat 2 Miedema Makelaars € 310.000
Marten Anemastraat 27 DES Makelaars € 237.500
Dorpsstraat 10 De Franeker Makelaardij € 235.000
Dorpsstraat 3 Miedema Makelaars € 197.500
Dorpsstraat 19 Boonstra Makelaardij € 189.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dongjum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dongjum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Dongjum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dongjum.

Wat kost een makelaar in Dongjum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dongjum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dongjum van € 2.200 tot € 2.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dongjum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dongjum zijn € 1.100 a € 1.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dongjum?

+

De meest verkopende makelaar van Dongjum is Miedema Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dongjum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dongjum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dongjum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dongjum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!