Makelaars in Anjum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Anjum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Anjum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Anjum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Anjum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Anjum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Anjum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Anjum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 275.000
 • Gemiddelde verkooptijd 75
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Anjum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Anjum

In Anjum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 388.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Anjum.

Bij de verkoop van een huis in Anjum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 92 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 388.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Anjum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Anjum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 275.000.

Het meest voorkomende energielabel in Anjum is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Anjum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Anjum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Anjum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Anjum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regiomakelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Anjum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Anjum.

 • Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 160.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 165.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 179.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Anjum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Anjum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Anjum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Anjum

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 196.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Anjum

  Verkooptijd
  154 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Oostmahorn

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Anjum

In Anjum zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Regiomakelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Anjum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bantswei 9 Regiomakelaardij B.V. € 680.000
Bumaleane 7 Regiomakelaardij B.V. € 350.000
Oostmahorn 1 Regiomakelaardij B.V. € 349.000
Healbeamswei 14 Regiomakelaardij B.V. € 269.000
Skeanepaad 6 Lamberink Makelaars € 179.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anjum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Anjum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Anjum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Anjum.

Wat kost een makelaar in Anjum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Anjum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Anjum van € 2.800 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Anjum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Anjum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Anjum?

+

De meest verkopende makelaar van Anjum is Regiomakelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Anjum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Anjum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Anjum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Anjum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!