Makelaars in Urk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Urk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Urk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Urk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Top.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Urk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Urk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 391.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -134.000
 • Aantal transacties 39
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Urk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Urk

In Urk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 321.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -134.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Urk.

Bij de verkoop van een huis in Urk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 321.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Urk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Urk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 391.000.

Het meest voorkomende energielabel in Urk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Urk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Urk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Urk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Urk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoekstra makelaardij & taxaties de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Urk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Urk.

Populaire buurten in Urk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Urk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Urk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Top

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Urk-Kom

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. De Staart

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. De Reede

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Urkerhard

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Urk

In Urk zijn de afgelopen maand 39 woningen verkocht. Makelaar Hoekstra makelaardij & taxaties verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Urk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vormtweg 5 Sloterwijk & Heinen Makelaars € 1.150.000
Foksdiep 41 43 Hoekstra makelaardij & taxaties € 695.000
Almerelaan 9 Hoekstra makelaardij & taxaties € 629.500
Grindrug 5 Hoekstra makelaardij & taxaties € 595.000
Pyramideweg 49 Hoekstra makelaardij & taxaties € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Urk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Urk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Urk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Urk.

Wat kost een makelaar in Urk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Urk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Urk van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Urk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Urk zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Urk?

+

De meest verkopende makelaar van Urk is Hoekstra makelaardij & taxaties. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Urk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Urk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Urk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Urk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!