Makelaars in Espel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Espel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Espel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Espel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Espel-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Espel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Espel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Espel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Espel

In Espel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Espel.

Bij de verkoop van een huis in Espel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Espel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Espel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Espel is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Espel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Espel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Espel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Espel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MASTEBROEK MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Espel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Espel.

Populaire buurten in Espel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Espel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Espel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Espel-woonkern

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Espel-landelijk gebied

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Espel

In Espel zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar MASTEBROEK MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Espel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Papiermolen 16 VSO makelaars & taxateurs € 499.000
Ankerpad 16 B Hoekstra makelaardij & taxaties € 489.000
de Wieken 16 Ingrid Goes Makelaars BV € 449.000
Turbine 1 Makelaardij De Munt € 425.000
Zuiderrand 33 MASTEBROEK MAKELAARDIJ € 420.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Espel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Espel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Espel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Espel.

Wat kost een makelaar in Espel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Espel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Espel van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Espel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Espel zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Espel?

+

De meest verkopende makelaar van Espel is MASTEBROEK MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Espel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Espel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Espel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Espel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!