Makelaars in Zwartemeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zwartemeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Zwartemeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zwartemeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zwartemeer-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zwartemeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zwartemeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 304.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zwartemeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zwartemeer

In Zwartemeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 236.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -27.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zwartemeer.

Bij de verkoop van een huis in Zwartemeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 236.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zwartemeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zwartemeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 304.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zwartemeer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zwartemeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zwartemeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zwartemeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zwartemeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Uni Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zwartemeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zwartemeer.

Populaire buurten in Zwartemeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zwartemeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zwartemeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zwartemeer-Centrum

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Kamerlingswijk

  Verkooptijd
  151 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Zwartemeer

In Zwartemeer zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Uni Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zwartemeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kamerlingswijk WZ 136 Heidinga Makelaardij € 675.000
Verlengde van Echtenskanaal NZ 27 Uni Makelaardij € 575.000
Kniepveen 16 Ten Wolde Makelaars € 399.000
Meerwijk NZ 22 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 398.000
Darg 2 Uni Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zwartemeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zwartemeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Zwartemeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zwartemeer.

Wat kost een makelaar in Zwartemeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zwartemeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zwartemeer van € 3.000 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zwartemeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zwartemeer zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zwartemeer?

+

De meest verkopende makelaar van Zwartemeer is Uni Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zwartemeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zwartemeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zwartemeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zwartemeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!