Makelaars in Nijlande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijlande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Nijlande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijlande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijlande.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijlande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nijlande zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nijlande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 665.000
 • Gemiddelde verkooptijd 115
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijlande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijlande

In Nijlande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijlande.

Bij de verkoop van een huis in Nijlande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 239 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijlande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijlande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 665.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijlande is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijlande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijlande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijlande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijlande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HuitingSchoon de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Nijlande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijlande.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nijlande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijlande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijlande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijlande

  Verkooptijd
  115 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 665.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Nijlande

In Nijlande zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar HuitingSchoon verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Nijlande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nijlande 4 HuitingSchoon € 795.000
Nijlande 9 HuitingSchoon € 650.000
Nijlande 5 Steenhuis Makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijlande

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijlande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Nijlande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijlande.

Wat kost een makelaar in Nijlande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijlande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijlande van € 6.700 tot € 8.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijlande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijlande zijn € 3.300 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijlande?

+

De meest verkopende makelaar van Nijlande is HuitingSchoon. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijlande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijlande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijlande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijlande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!