Makelaars in Kerkenveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kerkenveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Kerkenveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kerkenveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kerkenveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kerkenveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kerkenveld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kerkenveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 327.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kerkenveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kerkenveld

In Kerkenveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 288.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Kerkenveld.

Bij de verkoop van een huis in Kerkenveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 96 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 288.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kerkenveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kerkenveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 327.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kerkenveld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kerkenveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kerkenveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kerkenveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kerkenveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hentenaar Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Kerkenveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kerkenveld.

 • Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kerkenveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kerkenveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kerkenveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kerkenveld

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Kerkenveld

In Kerkenveld zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Hentenaar Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kerkenveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Haarstraat 32 Groenhout Makelaars € 399.500
Pingosingel 4 Hentenaar Makelaardij € 389.500
Kerkenbovenveen 36 Hentenaar Makelaardij € 295.000
Jan Haarstraat 81 Stege Makelaardij € 275.000
Ten Hoevestraat 24 Hentenaar Makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kerkenveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kerkenveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Kerkenveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kerkenveld.

Wat kost een makelaar in Kerkenveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kerkenveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kerkenveld van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kerkenveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kerkenveld zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kerkenveld?

+

De meest verkopende makelaar van Kerkenveld is Hentenaar Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kerkenveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kerkenveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kerkenveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kerkenveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!