Makelaars in Dalen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dalen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Dalen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dalen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dalen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dalen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dalen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dalen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dalen

In Dalen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dalen.

Bij de verkoop van een huis in Dalen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dalen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dalen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 423.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dalen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dalen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dalen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dalen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dalen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Naober Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dalen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dalen.

 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  12
 • Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  135 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Dalen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dalen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dalen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dalen

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 409.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Verspreide huizen Dalen

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen Dalerpeel

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 544.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Dalen

In Dalen zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Naober Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dalen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achterkamp 2 Lamberink Makelaars € 725.000
Thyakkerstraat 3 Naober Makelaars € 595.000
Hoogehaar 12 /13 Naober Makelaars € 595.000
Zaagmolen 1 Venhorst Makelaardij € 595.000
Voorkamp 9 Naober Makelaars € 594.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dalen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dalen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Dalen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dalen.

Wat kost een makelaar in Dalen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dalen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dalen van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dalen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dalen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dalen?

+

De meest verkopende makelaar van Dalen is Naober Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dalen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dalen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dalen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dalen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!